پیتزای مخلوط گوشت
مواد خمیر :
آرد : 1 کیلو خمیر مایه : 20 گرم
نمک : 10 گرم آب : 350 سی سی
مواد روی پیتزا :
پنیر پیتزا : 150 گرم گوشت قیمه ای پخته شده : 150 گرم
پیاز خرد شده : 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده : 3 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده : 2 قاشق سوپخوری قارچ ورقه شده : 100 گرم
ادویه مخصوص پیتزا : 1 قاشق سوپخوری سیر : 2 حبه
کرفس : 1 ساقه
طرز تهیه خمیر پیتزا : آرد و خمیر مایه و نمک را باآب مخلوط کرده و 10 دقیقه ورز می دهیم و بعد 50 دقیقه استراحت می دهیم در دمای اتاق بماند (خارج از یخچال). هر یک کیلو آرد 7 عدد خمیر می دهد .
بعد از 50 دقیقه خمیر را در ظرف پهن می کنیم .
مواد روی پیتزا : کرفس را خلال کرده و بعد نگینی خرد کرده پیاز و فلفل دلمه ای و کرفس را داخل تاوه ریخته با کمی روغن حرارت می دهیم وقتی نرم شد سیر را ریخته کمی تفت داده بعد گوجه فرنگی خرد شده را ریخته و هم می زنیم باید 4 تا 5 دقیقه این سس بپزد .
این سس را روی خمیر پخش کرده و بعد پنیرپیتزا را ریخته و داخل فر می گذاریم .
درجه 180 سانتی گراد ودر طبقه وسط فر بمدت 30 الی 40 دقیقه
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر