مارمالاد توت فرنگی
توت له کرده را با هم وزنش شکر 15 تا 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود . سپس کنار گذاشته وقتی ملایم شد 1 قاشق سوپخوری ژلاتین را با یک آبجوش روی بخار آب کاملا حل کرده و بعد به مارمالاد اضافه می کنیم .
شربت :
48 ساعت شکر و توت را داخل هم می گذاریم تا آب بیندازد .
در مربای آلبالو , آبلیمو نمی زنیم .
وقتی مربا غلیظ شد آب نمی زنیم چون کپک می زند باید , شربت قوام آمده را به آن اضافه کرد .
نکات :
اگر مربای داغ را داخل شیشه بریزید کپک می زند .
اگر شربت مربا خیلی قوام بیاید بد رنگ می شود .
برای جلوگیری از قهوه ای شدن سیب آن را در آب سرد و آبلیمو می گذاریم .