دسر نارگیل
مواد لازم :
نارگیل: نصف لیوان
شیر : 3 لیوان
نشاسته : 2 قاشق غذا خوری
شیر نارگیل :نصف لیوان
ورق ژلاتین : 3 عدد یا پودر ژلاتین : 3 قاشق مربا خوری
شکر : نصف لیوان
زرده تخم مرغ : 2 عدد
خامه زده شده: 300 گرم
طرز تهیه:
شیر را بجوشانید ولی پف نکند مخلوط شیر نارگیل را به شیر اضافه کرده سپس
شیره نارگیل و شیر نصف لیوان را مخلوط کرده و کمی شکر همراه نشاسته داخل شیر مخلوط می کنیم نصف استکان آب سرد و اب جوش مخلوط کرده . زرده تخم مرغ را هم زده خامه و پودر نارگیل کمی خنک شد همراه پودر ژلاتین بمدت 3 ساعت داخل یخچال میگذاریم .
نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر