۱۳۸۸/۴/۶

پولکی

پولکی

آب : نصف لیوان

شکر : 1 پیمانه سرکه سفید : 1 قاشق غذا خوری

یک لیوان آب و یک لیوان شکر و یک قاشق غذا خوری سرکه سفید را روی حرارت قرار داده تا بجوشد وغلیظ شود .(مثل کارامل یا شیره)

ته سینی را کاغذ روغنی یا فویل قرار داد ه و آ ن را چرب کنید و از این کارامل با قاشق داخل سینی به اندازه یک سکه قرار می دهیم . سعی کنید مواد را با فاصله از همدیگر بگذارید . رویش را با پودر نارگیل یا پودر پسته یا کنجد تزیین کنید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر