۱۳۸۸/۴/۶



حلوای جوانه گندم

آرد جوانه گندم : 300 گرم

آرد سبوس دار گندم : 200 گرم

خرما : 250 گرم

روغن کنجد : 150 گرم

دارچین و هل و گشنیز وبادیان : به میزان دلخواه

پودر پسته و هل برای تزیین

آب : به مقدار کافی

آرد گندم را تفت داده بدون روغن . بعد روغن کنجد را ریخته و آرد سبوس دار را تفت داده و هم می زنیم . آرد که تفت خورد آرد جوانه گندم را ریخته و هم میزنیم . آرد جوانه گندم نیازی به تفت زیاد ندارد .

سپس خرمای بی هسته را ریخته بعد آب را ریخته و مرتب هم میزنیم زمانی که خوب مخلوط شد ادویه را ریخته ووقتی آبش بخار شد در سینی پهن می کنیم .

نکته : آب و خرما را که اضافه کردیم حرارت را کم می کنیم تا آبش بخار شود

و کف سینی را چرب می کنیم و ادویه را می پاچیم و حلوا را ریخته و فشار می دهیم و رویش را با مغز پسته و هل تزیین می کنیم .

گندم را خیس کرده 24 ساعت لای دستمال نخی در آبکش گذارده و 4 تا 5 روز آب زده تا جوانه رشد کند ولی نباید جوانه سبز شود .سفید که شد خشک می کنیم و برای کماج و حلوا استفاده می کنیم .

۱ نظر:

  1. دلفی عزیز از آموزش های خوبتون متشکرم .
    لطفا انواع حلواهای دیکه رو هم یاد بدید.

    پاسخحذف