حلوای جوانه گندم
آرد جوانه گندم : 300 گرم
آرد سبوس دار گندم : 200 گرم
خرما : 250 گرم
روغن کنجد : 150 گرم
دارچین و هل و گشنیز وبادیان : به میزان دلخواه
پودر پسته و هل برای تزیین
آب : به مقدار کافی
آرد گندم را تفت داده بدون روغن . بعد روغن کنجد را ریخته و آرد سبوس دار را تفت داده و هم می زنیم . آرد که تفت خورد آرد جوانه گندم را ریخته و هم میزنیم . آرد جوانه گندم نیازی به تفت زیاد ندارد .
سپس خرمای بی هسته را ریخته بعد آب را ریخته و مرتب هم میزنیم زمانی که خوب مخلوط شد ادویه را ریخته ووقتی آبش بخار شد در سینی پهن می کنیم .
نکته : آب و خرما را که اضافه کردیم حرارت را کم می کنیم تا آبش بخار شود
و کف سینی را چرب می کنیم و ادویه را می پاچیم و حلوا را ریخته و فشار می دهیم و رویش را با مغز پسته و هل تزیین می کنیم .
گندم را خیس کرده 24 ساعت لای دستمال نخی در آبکش گذارده و 4 تا 5 روز آب زده تا جوانه رشد کند ولی نباید جوانه سبز شود .سفید که شد خشک می کنیم و برای کماج و حلوا استفاده می کنیم .
دلفی عزیز از آموزش های خوبتون متشکرم .
پاسخحذفلطفا انواع حلواهای دیکه رو هم یاد بدید.