۱۳۸۸/۴/۶

دسر کرم تمشک



دسر کرم تمشک

پودر ژله تمشک: 2 بسته شکر: 3 قاشق غذاخوری

شیر:2 پیمانه ماست شیرین: 100 گرم یا4 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ : 4 عدد آب تمشک: مقداری

شیر را جوشانده و از روی حرارت برمیداریم پودر ژله تمشک را ریخته با همزن برقی می زنیم .تا شیر و پودر ژله خوب حل شود و سپس زرده های تخم مرغ و شکر و ماست و آب تمشک را ریخته وبا همزن برقی میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند بعد 20 دقیقه بیرون از یخچال بگذارید تا خنک شود بعد داخل قالب ریخته و 4 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد بعد داخل ظرفی دیگر برمیگردانیم .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر