حلوا شکری
شکر آسیاب شده (خیلی نرم) : 1 کیلو گرم
ارده : نیم کیلو گرم
پودر پسته وخلال بادام : به مقدار لازم
گلاب : نصف استکان
هل : مقداری
زعفران : 1 قاشق چایخوری سرخالی
ارده را در ظرفی ریخته و با کمی از شکر با همزن برقی 10 تا 15 ثانیه بزنید و سپس (زعفران وگلاب را با هم مخلوط کرده تا کاملا حل شود )سپس این مخلوط را وارد مواد می کنیم و دوباره هم می زنیم . شکر را کم کم وارد کرده و حدود 5 دقیقه هم می زنیم طوریکه دانه های شکر معلوم نشود . سپس هل را ریخته و با دست یا چنگال می زنیم .در ظرفی بگذارید و با پودر پسته و خلال بادام تزیین کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر