خوراک مرغ با پنیر
پنیر پارمزان : 4 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا : 225 گرم
پودر نان : 2 قاشق سوپخوری
آرد : 4 قاشق سوپخوری
سینه مرغ : 4 عدد روغن : 4 قاشق سوپخوری
نمک .فلفل : مقداری
سس:
گوجه فرنگی رنده شده : 400 گرم
آب گوشت : 3/2 پیمانه
شکر : 4 قاشق سوپخوری پیاز : 1 عدد
ریحان و جعفری : 1 قاشق سوپخوری ساقه کرفس : 1 عدد
سیر له شده : 1 حبه فلفل دلمه ای : 1 عدد
آرد را با نمک و فلفل مخلوط کرده و سینه مرغ را به دو تکه ورقه کرده و با بیفتک کوب زده بعد در آرد و نمک و فلفل قرار داده (تاوه را کمی چرب کرده وقتی داغ شد مرغها را با حرارت بالا درآن قرار داده و کمی تفت می دهیم ولی آب نیندازد)
سس : روغن زیتون و پیاز و کرفس را تفت داده و سیر را هم ریخته و تفت می دهیم و اگر کم رنگ بود یک قاشق رب هم می زنیم و تفت می دهیم آبش که جمع شد در آخر ریحان و جعفری خرد شده و آب گوشت و شکر را هم ریخته و می گذاریم تا غلیظ شود.
ته پیرکس را چرب کرده از سس داخل ظرف پیرکس ریخته و پهن کرده و مرغها را رویش می چینیم و رویش را پنیر پارمزان ریخته بعد پنیر ورقه ای پیتزا قرار می دهیم بعد پودر نان روی پنیر پاشیده تا خوش رنگ شود و در فر قرار می دهیم .
فر باید یک ربع ساعت قبل روشن باشد .با 180 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر 20 تا 30 دقیقه
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر