۱۳۸۸/۴/۶

توپ مرغ


توپ مرغ

سینه مرغ پخته شده و چرخ شده : 250 گرم

پنیر خامه ای : 150 گرم

لیمو ترش : 1 عدد

مغز نمکی مثل بادام یا فندق نمکی یا چوب شور یا بیسکوییت نمکی : 100 گرم

پیاز : 1 عدد هویج : 1 عدد

ساقه کرفس : 1 عدد سیر : 2 حبه

مرغ را با پیاز و ساقه کرفس و 2 حبه سیر و 1 عدد هویج می پزیم . مرغ پخته شده و چرخ شده را کمی آب لیمو ترش زده و پنیر خامه ای را هم به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا چسبناک شود و در ظرف در بسته قرار داده به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشرا بگیرد . سپس از این مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کرده ودر مغز ها می غلطانیم و در ظرف مورد نظر برای سرو قرار می دهیم.

(در دستگاه غذاساز هم می توانیم بگذاریم تا حالت چسبندگی پیدا کند . مغز ها نباید خیلی پودر شوند بلکه باید زیر دندان حس شوند ).

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر