دستور پخت کباب قارچ و فلفل
دستور العمل کباب قارچ و فلفل
مواد لازم:
گوشت فیله گوساله:۷۰۰ گرم
پیاز:۴ عدد
فلفل دلمهای سبز:۲ عدد
گوجه فرنگی:۲ عدد
قارچ درشت:۴ عدد
رب گوجه:۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع:مقداری
نمک و فلفل:به میزان لازم
گوشت فیله گوساله:۷۰۰ گرم
پیاز:۴ عدد
فلفل دلمهای سبز:۲ عدد
گوجه فرنگی:۲ عدد
قارچ درشت:۴ عدد
رب گوجه:۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع:مقداری
نمک و فلفل:به میزان لازم
دستور تهیه: ۲ عدد از پیازها را با رنده ریز کرده و در تنظیف ریخته و فشار میدهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یکدست برش داده و به مدت ۲۴ ساعت در آب و پیاز خوابانده، آنگاه ۲ عدد پیاز دیگر، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را مطابق تصویر به قطعات یکدست برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم کرده، قسمت بالای فر را روی آخرین درجه روشن کرده و برشهای گوشت، پیاز، فلفل، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به چوب کباب چوبی کشیده، کف سینی فر را با روغن مایع چرب نموده، کبابها را در سینی قرار داده و در پنجره بالای فر میگذاریم تا یک طرف کباب بپزد.بعد آن را برگردانده و طرف دیگر را میپزیم.کمی نمک و فلفل روی کباب میپاشیم و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و اندکی آب به آن اضافه کرده و میگذاریم چند جوش بزند، سپس این مایع را در اواخر پخت کباب روی آن ریخته و بعد از ۲ دقیقه از فر بیرون میآوریم.به نقل از سایت محترم پزشکان
به نقل از سایت محترم پزشکان ایران
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر