۱۳۸۸/۲/۲۷

بستنی چهار فصل


خامه یخ زده : 500 گرم

بستنی وانیلی : 500 گرم

مغز گردو : 100 گرم

پودر نارگیل : 50 گرم

پودر ژلاتین : 15 گرم

پودر کاکاءو : 30 گرم

زرده تخم مرغ : 2 عدد

انا ناس :50 گرم

شکر : 100 گرم

موز : 2 عدد

طرز تهیه خامه یخ زده : 350 گرم شکر و 1 کیلو خامه را خوب مخلوط کرده ودر فریزر گذاشته تا خامه رویش یخ بزند (تیغه های یخی) . سپس از فریزر در اورده و با همزن می زنیم .

طرز تهیه : خامه یخ زده را با همزن برقی 20 تا 25 دقیقه آنقدر می زنیم تا پوک شود سپس بستنی وانیلی را مخلوط خامه می کنیم وبا قاشق هم می زنیم کمی بعد گردورا می ریزیم .

در ظرفی جدا گانه پودر ژلاتین را با شکر و کاکاءو هم می زنیم سپس این مخلوط را در موادقبلی می ریزیم و هم می زنیم بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده وهم می زنیم بعد پودر نارگیل را می ریزیم و هم می زنیم بعد اناناس و موز خرد شده را می ریزیم .

مخلوط بالا را در چند لیوان ریخته و به مدت 6 ساعت در فریزر قرارداده سپس تزیین می کنیم .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر