۱۳۸۸/۲/۲۷

خوراک ماهی کپور


خوراک ماهی کپور

ماهی کپور :1 کیلوگرم

پنیر پیتزا: 100 گرم

روغن مایع :100 گرم

قارچ:100 گرم

آب گرم :یک و نیم لیوان

آبلیمو: 2 قاشق غذا خوری

پیاز حلقه شده: 2 عدد

ادویه : مقداری

هویج : 2 عدد

ماهی را از مخرج تا پایین گلو برش داده و بعد فلس ماهی را کنده با آب سرد شسته و شکم ماهی را خالی و روی ماهی آبلیمو , نمک . ادویه می پاشیم .یک لایه هویج خرد کرده را روی ظرف فر میریزیم بعدرویش یک لایه پیاز خرد کرده ریخته وماهی را در ظرف روی پیازها گذاشته روی ماهی روغن مایع ریخته قارچ ورقه شده را کنار ماهی گذاشته سپس پنیر پیتزای رنده شده را روی همه مواد می پاشیم .دومرتبه روغن مایع روی همه مواد ریخته و آب گرم روی تمام مواد میریزیم .دور ظرف کاغذ آلومینیومی پیچیده در فر 350 درجه فارنهایت بمدت 5/1 ساعت بپزد .دهان ماهی را با تربچه و ریحان و شاهی پر می کنیم .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر