خامه یخ زده : 500 گرم
بستنی وانیلی : 500 گرم
مغز گردو : 100 گرم
پودر نارگیل : 50 گرم
پودر ژلاتین : 15 گرم
پودر کاکاءو : 30 گرم
زرده تخم مرغ : 2 عدد
انا ناس :50 گرم
شکر : 100 گرم
طرز تهیه خامه یخ زده : 350 گرم شکر و 1 کیلو خامه را خوب مخلوط کرده ودر فریزر گذاشته تا خامه رویش یخ بزند (تیغه های یخی) . سپس از فریزر در اورده و با همزن می زنیم .
طرز تهیه : خامه یخ زده را با همزن برقی 20 تا 25 دقیقه آنقدر می زنیم تا پوک شود سپس بستنی وانیلی را مخلوط خامه می کنیم وبا قاشق هم می زنیم کمی بعد گردورا می ریزیم .
در ظرفی جدا گانه پودر ژلاتین را با شکر و کاکاءو هم می زنیم سپس این مخلوط را در موادقبلی می ریزیم و هم می زنیم بعد زرده تخم مرغ را اضافه کرده وهم می زنیم بعد پودر نارگیل را می ریزیم و هم می زنیم بعد اناناس و موز خرد شده را می ریزیم .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر