فیله مرغ :12 تکه پودر کاری : 2 قاشق چایخوری
روغن مایع : 1 لیوان آب پرتقال : 1 لیوان
آرد : 1 لیوان تخم مرغ : 1 عدد
بکینگ پودر : 1 قاشق مربا خوری نمک و فلفل
آب پرتقال را ریخته و تخم مرغ را شکسته نمک وپودر کاری را ریخته و آرد را کم کم با بکینگ پودر ریخته .با همزن دستی میزنیم . 10 دقیقه این خمیر بماند تا عمل بیاید .اگر شل بود کمی دیگر آرد بزنید .در تاوه جداگانه روغن بریزید و فیله ها را در این خمیر انداخته و در آورده ودر روغن زیاد سرخ کنید , می توانید آن را داخل نان همبرگر بگذارید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر