۱۳۸۸/۲/۲۷

کیک شکلاتی با سس پرتقال


کیک شکلاتی با سس پرتقال

مواد لازم:

ارد سفید : 1 پیمانه موز: 1 عدد

تخم مرغ: 2 عدد پودر نارگیل : 2 قاشق سوپخوری

بکینگ پودر : 2/1 قاشق چایخوری شکلات تخته ای : 50 گرم

کره : 100 گرم اب پرتقال : 1 پیمانه

شکر : 4/1 پیمانه شکر : نصف پیمانه

کمپوت : برای تریین پودر کاکاءو : 3 قاشق سوپخوری

خامه : 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

کره را که در دماای اتاق مانده ونرم شده را در ظرفی ریخته و شکر می ریزیم و انفدر زنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ اول را میزنیم خوب هم میزنیم وبعد تخم مرغ دوم را زده وخوب هم میزنیم .(با همزن برقی ) در این مرحله هر چه بیشتر بزنیم بهتر است آرد و کاکاءو را قبلا الک کرده و اضافه میکنیم سپس بکینگ پودر را ریخته و موز را با پشت چنگال له کرده واضافه میکنیم و پودر نارگیل را هم ریخته ومواد را کمی می زنیم تا همه جذب هم شوند . قالب را چرب کرده و ارد می پاشیم و مواد کیک را داخل قالب میریزیم در طبقه وسط فر به مدت 30 تا 40 دقیقه در 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم .

شکلات تخته ای را با روغن روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار اب باز میکنیم بعد آب پرتقال و نصف پیمانه شکر را هم ریخته و وقتی کیک پخت روی کیک میدهیم این سس پرتقال است

نکته : شکلات را که روی بخار آب است نباید هم زد .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر