کیک شکلاتی با سس پرتقال
مواد لازم:
ارد سفید : 1 پیمانه موز: 1 عدد
تخم مرغ: 2 عدد پودر نارگیل : 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر : 2/1 قاشق چایخوری شکلات تخته ای : 50 گرم
کره : 100 گرم اب پرتقال : 1 پیمانه
شکر : 4/1 پیمانه شکر : نصف پیمانه
کمپوت : برای تریین پودر کاکاءو : 3 قاشق سوپخوری
خامه : 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
کره را که در دماای اتاق مانده ونرم شده را در ظرفی ریخته و شکر می ریزیم و انفدر زنیم تا کرم رنگ شود بعد تخم مرغ اول را میزنیم خوب هم میزنیم وبعد تخم مرغ دوم را زده وخوب هم میزنیم .(با همزن برقی ) در این مرحله هر چه بیشتر بزنیم بهتر است آرد و کاکاءو را قبلا الک کرده و اضافه میکنیم سپس بکینگ پودر را ریخته و موز را با پشت چنگال له کرده واضافه میکنیم و پودر نارگیل را هم ریخته ومواد را کمی می زنیم تا همه جذب هم شوند . قالب را چرب کرده و ارد می پاشیم و مواد کیک را داخل قالب میریزیم در طبقه وسط فر به مدت 30 تا 40 دقیقه در 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم .
شکلات تخته ای را با روغن روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار اب باز میکنیم بعد آب پرتقال و نصف پیمانه شکر را هم ریخته و وقتی کیک پخت روی کیک میدهیم این سس پرتقال است
نکته : شکلات را که روی بخار آب است نباید هم زد .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر