۱۳۸۸/۲/۱۶

پیتزای سبزی


پیتزای سبزی

آرد : نیم کیلو سس گوجه فرنگی : نصف پیمانه

خمیر مایه : 20 گرم پنیر پیتزای رنده شده : 100 گرم

گوجه فرنگی : 1 عدد روغن مایع : 2 قاشق غذا خوری

قارچ : 100 گرم ذرت پخته : 50 گرم

آب : 1 لیوان نمک : نصف قاشق چایخوری

آویشن و زیره : به مقدار لازم شکر : 1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه خمیر پیتزا :

خمیر مایه خشک را به آرد اضافه کرده و بعد نمک را ریخته و بعد شکر را به آرد اضافه کنید و 2 قاشق روغن زیتون مخلوط می کنیم و کمی هم پنیر پیتزای رنده شده زده و ادویه هم ریخته تا خمیر مزه دار شود . بعد آب 25 تا 30 درجه را میریزیم(تا خمیر مایه عمل کند) . خمیررا باید 10 دقیقه ورز دهیم (ویا صد بار بکوبیم و 45 دقیقه استراحت دهیم )و بعد دوباره 3 دقیقه بماند و بعد در قالبی که چرب باشد خمیر پیتزا را پهن کنیم و رویش سس کچاپ بریزیم و بعد پنیر پیتزای رنده شده را ریخته وبعد قارچ حلقه شده وفلفل دلمه و بعد ذرت پخته و بعد حلقه های پیاز و گوجه و ادویه را رویش بریزید .(روی پیاز پنیر پیتزا ی رنده شده ریخته سپس گوجه حلقه شده و سپس ادویه را بریزید.)

فر از قبل گرم باشد . دمای 180 درجه سانتی گرادبمدت 15 دقیقه کافیست .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر