۱۳۸۸/۴/۶

پنکیک

پنکیک

خامه : 100 گرم

آرد : 1 پیمانه

شیر : 5/1 پیمانه

تخم مرغ : 3 عدد

بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ ها را خوب هم زده سپس بکینگ پودر را بریزید بعد شیر را ریخته و دوباره هم بزنید سپس آرد الک شده را ریخته (آرد حتما الک شود تا خمیر کلفت نشود) . این در واقع یک نان است .

یک تاوه را گرم کرده و کمی روغن ریخته تا سطح تاوه فقط چرب شود و بعد, از مایعی که خوب هم زدیم , یک ملاقه برداشته و در تاوه بریزید .

سس:

در ظرفی جدا گانه مربا را ریخته و بعد خامه را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید . (مثلا با مربای توت فرنگی 2 تا 3 قاشق آب مخلوط کرده تا خوب هم بخورد ) سپس این سس را لابلای این نان قرار دهید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر