۱۳۸۸/۴/۶ ه‍.ش.

تارت میوه کاکاویی


تارت میوه کاکاویی

آرد شیرینی پزی : 3پیمانه

پودر قند : 2/1 پیمانه

پودر کاکاو : 2 قاشق سوپخوری

کره : 1 پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

خامه : به دلخواه

نمک : کمی

میوه مورد نظر: : به دلخواه

کره را داخل ظرف ریخته با پودر کاکاو و پودر قند با همزن برقی زده تا یکدست شود . تخم مرغ را شکسته وقتی خوب مخلوط شد تخم مرغ بعدی را می ریزید و هم بزنید تا یکدست شود . این ظرف را کنار بگذارید.

وسط آرد را گود کرده نمک زده و مواد قبلی را وسط آرد بریزید و با دست مخلوطش کنید تا خمیری شود (خمیر لطیف). 1 تا 5/1 ساعت داخل پلاستیکی داخل یخچال بگذارید . سپس خمیر را بیاورید و آرد پاشی کرده و با وردنه آن را باز کنید . ابتدا روی خمیر را پلاستیک کشیده بعد وردنه کنید تا خمیر به وردنه نچسبد و به قطر نیم سانت خوب باز شود . سپس ته قالب مستطیلی شکل یا گرد را چرب کرده و خمیر را داخلش پهن کنید .

با 175 درجه سانتی گراد بمدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر

با میوه دلخواه رویش را تزیین کنید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر