۱۳۸۸/۴/۶

حلوای نارگیلی


حلوای نارگیلی

شیر : 1پیمانه گلاب : 2/1 پیمانه

شکر : 2 پیمانه هل : 2/1 قاشق چایخوری

پودر نارگیل : 3 پیمانه زعفران : 2/1 قاشق چایخوری

شیر و شکر را روی حرارت قرار می دهیم تا شکر حل شود و نیازی به جوش آمدن شیر نمی باشد .

سپس گلاب و هل و زعفران را اضافه کنید و پودر نارگیل ر ا هم مخلوطش کنید و هم بزنید تا قوام آید و سفت شود و مثل حلوا از ظرف جرا شود . بعد داخل ظرف پلاستیکی انداخته و مواد را داخل ظرف می ریزیم و خوب پخش می کنیم وروی مواد دوباره پودر نارگیل می پاشیم تا تمام سطح قالب را بگیرد . سپس روی ظرف را با پلاستیک پوشانده و درش را هم می بندیم بمدت 24 ساعت در دمای محیط بماند تا خودش را بگیرد ولی هرگز آن را در یخچال نگذارید زیرا خشک می شود .

نکات : 10 دقیقه تا یک ربع روی حرارت بماند کافیست و باید مرتب هم بزنید تا ته نگیرد

درآخر حلوا را بصورت لوزی ببرید و رویش خلال پسته بپاشید .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر