۱۳۸۸/۴/۶

مارمالاد توت فرنگی



مارمالاد توت فرنگی

توت له کرده را با هم وزنش شکر 15 تا 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود . سپس کنار گذاشته وقتی ملایم شد 1 قاشق سوپخوری ژلاتین را با یک آبجوش روی بخار آب کاملا حل کرده و بعد به مارمالاد اضافه می کنیم .

شربت :

48 ساعت شکر و توت را داخل هم می گذاریم تا آب بیندازد .

در مربای آلبالو , آبلیمو نمی زنیم .

وقتی مربا غلیظ شد آب نمی زنیم چون کپک می زند باید , شربت قوام آمده را به آن اضافه کرد .

نکات :

اگر مربای داغ را داخل شیشه بریزید کپک می زند .

اگر شربت مربا خیلی قوام بیاید بد رنگ می شود .

برای جلوگیری از قهوه ای شدن سیب آن را در آب سرد و آبلیمو می گذاریم .

۱ نظر:

  1. سلام

    ببخشید بابت تاخیر من هم شما رو لینک کردم

    ircook.com

    پاسخحذف